Welkom bij CDA Giessenlanden!

Het CDA is een partij voor de mensen. We geloven dat iedereen talenten heeft gekregen van God en we willen stimuleren dat iedereen die talenten inzet. Zo ontstaat er een samenleving waar mensen niet alleen kiezen voor zichzelf maar waarin ze zich verantwoordelijk voelen voor elkaar, hun gezin, hun straat, hun kerk, hun bedrijf of hun (sport)vereniging.

 

Voor ons begint de politiek met de erkenning van maatschappelijk initiatief. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat inwoners van Giessenlanden de regie krijgen over datgene wat er in hun dorpen gebeurt.

 

Voor het CDA is de overheid niet een overheid die van bovenaf alles regelt, maar een die samenleven mogelijk maakt. Het is een overheid die faciliteert, heldere grenzen stelt en onrecht bestrijdt.

 

Het CDA voelt zich geroepen te beschermen wat van waarde is. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel